Пътищата са основен приоритет. Времето е относително понятие е нека да не говорим дали Лиляна Павлова ще се върне начело на министерството. Ние сме направили 4-годишна програма за изпълнение и аз съм длъжен да оправдая доверието на Бойко Борисов. Това заяви в ефира на "Здравей, България" Николай Нанков, наследникът на Лиляна Павлова и най-младият министър в този кабинет.
"Наш приоритет са магистралите "Струма" и "Хемус". Не искам да политизирам темата за пътя в Кресненското дефиле. Имаме четиригодишен срок да го завършим. Наистина над Кресна ще се прави вторият в света мост, по отдалеченост на колоните. Факт е обаче, че още нямаме подписан договор. Този път няма да падне. Бъдете сигурни в безопасността на пътищата ни", каза той.

"Със срок за ТОЛ таксите не мога да се ангажирам. Ще го знам, когато стартираме самата процедура. Има голямо лоби против тях", каза той.

"С Лиляна Павлова се познавам от 2009 година. Аз бях областен управител на Ловешка област. Тогава бях на 26 години. Хубаво е, че Борисов дава път на младите хора", каза още той.