Лансираният за премиер на "Има такъв народ" (ИТН), но не успял да стане министър-председател, Пламен Николов направи доста интересен коментар на изборните резултати за ново Народно събрание. Чрез пост в личния си фейсбук профил Николов благодари на всички, които са го подкрепили, но редом с това направи кошмарна 40-годишна прогноза за бъдещето на България.

Ето какво сподели Пламен Николов (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"Уважаеми сънародници от град Шумен и областта,

Поредните парламентарни избори са вече в историята. Гласът народен този път отреди на ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД" по-различна, но също доста отговорна, роля. Благодарение на спартанските усилия на хората от областната структура и кандидатската листа на партията, а също и на всички участници в изборния процес от нашата квота, които предотвратиха множество опити за изкривяване на вота, ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД" отново успя да отвоюва мандат в областта.

Ще се ползвам с това доверие мъдро и отново ще бъда справедлив коректив за изпълнителната власт в родния парламент. 

Благодаря на всички, които гласуваха за нас, а на онези, които не отидоха изобщо да упражнят правото си на глас, бих искал да припомня, че историческият опит показва, че обикновено народите престояват в пустинята, чакайки месии, минимум 40 години... Какво пък, почти не останаха - има-няма десетина години до чудото..".