Виждам, че тръгва нова опорна точка. От изпълнителното бюро били освободени Крум Зарков и Янаки Стоилов, защото са ми поискали оставката. Трябва да имаш доста развинтено въображение, за да сглобиш такава манипулация. Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"От членове на Изпълнителното бюро са освободени водачите на листи, които ще станат депутати - 7 души. Целта е да влязат нови хора от общинските организации от цялата страна, както сега влязоха от Шумен, Стара Загора, Враца, Смолян, Пловдив - областта и града. Така във вземането на решенията ще участват повече членове на партията - едни в парламента, други в партийната работа.

Нинова извади знакови лица от Изпълнителното бюро на БСП

Колкото повече глави мислят, толкова по-правилни ще са решенията. Докато съм председател ще продължавам да давам възможност на повече социалисти да участват във формиране на политиките на партията.

Очевидно това е проблем за задкулисието, което е свикнало да решава някъде в сенките, постоянно продуцира лъжи и манипулира обществото", пише още Нинова.




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В  БЛИЦ