Няма да има връщане на „Наглите“. Това заяви пред журналисти във Варна председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който ще вземе участие в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ, предаде агенция "Фокус".
Цветанов заяви, че групата на „Наглите“ е разкрита по време на управлението на ПП ГЕРБ. „В продължение на последните две години от управлението на Станишев имаше 18 отвличания. 19–то отвличане беше първо за мандата на ГЕРБ и като вътрешен министър успяхме да направим необходимата организация, да мотивираме служителите, максимално да затворим споделянето на публична информация. Решението, което в момента се взе от ръководството на министерството, е да бъде по-оскъдна информацията, която се предоставя към медиите, за да се съхрани животът на това момче и същевременно да създадем повече спокойствие на близките, доколкото е възможно. Убеден съм, че служителите ще свършат своята работа“, добави Цветанов.

Той каза още, че не се знае дали става въпрос за отвличане, или има някакви други мотиви за извършване на това престъпление.