Не мога да разбера защо постоянно говорят за  ДПС - кой иска и кой не иска. Откъде знаят, че ние искаме?

Аз ви казвам още отдавна, че искам да видя какво ще решат избирателите. Нека избирателите да дадат вота, да наредят кой ще е първи, кой втори, кой трети. След това ще се говори има ли възможност. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание. 

Ако тези хора, от това, което видяхме всички ние, българският народ, са ограбили парите на нашите майки, дядовци, близки, да не могат да живеят достойно в тази държава - с тях не можем да работим, отсече Пеевски. 

Първо да видим как ще ни подреди народът. Може пък аз да застана между тях да и да направя баланса, за да не могат да откраднат държавата, Кирил Петков и компания, подчерта Пеевски.  

Със сигурност няма да им позволя да разбият българските служби и българската  правосъдна система, заяви лидерът. 

Ето, аз го обявявам, защото винаги казват, че има нещо задкулисно. Не! Аз няма да им позволя да разбият държавата. Аз, Делян Пеевски, отсече председателят на ДПС. 

Те приключиха при пачките. Аз виждам по коментарите, че  техните избиратели се срамуват от тях. Защото тези достойни хора гласуваха доверие на една надежда в тази промяна, която се видя, че  вече е пълна контрабанда-подмяна, напомни Пеевски. 

Нямат, както те  обичат те да казват – интегритет. Което повтаряше и  Кирил, който обяснява кой на кой е увиснал. Молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който от два месеца не говореше с него. Молеше ми се: „ Моля те, сдобри ни с Бойко, моля те, моля те, моля те.“ Аз не ги сдобрих.

Тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев. Един ден, седящи с Борисов в неговия кабинет, Йордан Цонев го хвърли като един малък пудел в кабинета и затвори вратата след него.

Борисов гледаше като Тодор Живков на 9-ти срещу 10-ти ноември, като го видя вътре, стана  и го прегърна. Защото Бойко има голямо сърце, което може да вземе всички в него, разказа на журналистите Делян Пеевски. 

Със сигурност след изборите, аз предричам, че е много вероятно този пудел ще е част от неговия кучкарник, пошегува се Пеевски. 

Аз казвам следното, тези хора не могат нищо друго да направят освен да скимтят и да се молят на Борисов. Този проект приключи. Той остана при контрабандните канали, при техния ментор Рашков, който се видя, че всички ги е зарибил и ги е вкарал в този рибарник. Тези малки рибки, кученца и пуделче и всичко останало, отсече председателят на ДПС. 

Не знам защо тези две булки, обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Защото той е като един сладък пудел, който драска на вратата в Банкя, бъдете сигурни.

От днес ви го предричам. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизиите, ще драскат, ще скимтят и ще искат да влязат в неговия кучкарник за да си играят с неговите овчарки, заяви Делян Пеевски.