Формалният председател на Върховния касационен съд Лозан Панов за пореден път разигра цирк в жалък опит да привлече внимание върху собствената си персона.
Лидерът на "Агнешките главички" пусна информация в медиите на обвиняемия бос на "Капитал" Прокопиев, че болтовете на гумите на служебния му "Мерцедес" са били разхлабени.

Явно Панов и кукловодите му са гледали много филми за мафията, в които се използват подобни прийоми.

Само, че този път изпълнението на Панов е не в стил "Холивуд", а "Боливуд".

Няма как дори дете да се върже на подобна постановка, още повече, че мерцедесът, който превозва Панов е на НСО, а там дисципината е желязна.

Единственото, което може да предизвика Панов от жалкия си напън, е да предизвика съчувствие за провалените си мечти да стане президент.

Крайно време е държавата да постави на мястото им подобни наглеци, които в името на жаждата за слава са готови да вкарат в интрига не само институциите, но и да навредят на България. Самият Лозан Панов отдавна се е превърнал в жалък цирков артист и спокойно може да кандидатства за приза "Краля на циркаджиите". Клоунското му изпълнение от днес, обаче, ще бъде запомнено като поредния крах на "Агнешките главички". А това вече видно за цяла България.