Соцлидерката Корнелия Нинова почерпи колегите си от всички парламентарни групи и председателя на Народното събрание, но не за клетвата на новия президент, а за своя рожден ден. Нинова организира събирането в Огледалната зала на патерица, тъй като рожденият й ден беше в понеделник, информира Канал 3.
Веднага след като се изказаха какво им е харесало и какво - не, от речта на Румен Радев, политическите лидери грабнаха букет в ръка и се втурнаха към коктейла на соцлидерката.

Лично да я поздрави сред първите на рождения ден дойде шефката на НС Цецка Цачева заедно със заместника си Димитър Главчев и шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цялото ръководство на ДПС, начело с лидера си Мустафа Карадайъ, също се отчете с поздрави и букет. Примера им последва и лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който бе единственият гост на празника, донесъл червени рози. Нинова получи цветя и от Красимир Каракачанов, а Валери Симеонов я пресрещна в кулоарите с букет в ръка, понеже пропусна почерпката.

Корнелия Нинова благодари, че са я уважили да се почерпят за нейно здраве и пожела на колегите си от всички парламентарни групи в Огледалната зала да се видят отново в същия състав и в 44-ото Народно събрание.