Правителството определи членовете на Надзорния съвет на Национална агенция „Пътна инфраструктура”. Това са: Иван Атанасов, Милош Поцков, Трайчо Попов, Цветан Нанов и Цвета Каменова. Мандатът им е 5 години.
Инж. Иван Атанасов е роден през 1959 г. Завършил е икономика и управление на промишлеността в УНСС. Специализирал е финансов анализ на бизнес компании и мениджмънт на проекти в Милано. В момента е ръководител на програмно-целева група за координация, контрол и мониторинг на проекта АЕЦ „Белене” в Министерството на икономиката и енергетиката. Преди това е бил изпълнителен директор на Девня цимент АД, Вулкан цимент АД и Люляка АД. В периода 1994-1997 г. е народен представител. От 2006 г. инж. Атанасов е член на УС на Българската стопанска камара. През 2003-2005 г. е председател на Българската асоциация на циментовата индустрия.
Инж. Милош Поцков е роден през 1945 г. Завършил е пътно строителство във Висшия инженерно-строителен институт, София. От февруари до август т. г. е изпълнителен директор на Фонд  „Републиканска пътна инфраструктура”. Преди това – от януари 2003 г. до февруари т. г., последователно е главен секретар на ведомството и и. д. изпълнителен директор. Бил е началник на отдел в ИА „Пътища” и „Пътпроект” ЕООД.
Инж. Трайчо Попов е роден през 1956 г. Завършил е геодезия, фотограметрия и картография във ВИАС. От 2002 г. досега е управител на „Т и Т Инженеринг” ООД. От 1981 г. до 2000 г. е работил в Министерството на отбраната. Бил е началник сектор „Ремонтни дейности и капитално строителство” в дирекция „Държавни военни имоти”, началник направление „Планиране и прогнозиране” в отдел „Инвестиционна политика” и др.
Инж. Цветан Нанов е роден през 1964 г. Завършил е Техническия университет в Габрово. Има следдипломна квалификация по държавна администрация и международно право от УНСС. Магистър по „Европейска публична администрация” от СУ „Св. Климент Охридски”. Специализирал е в Американската агенция за международно развитие, Интербалканския институт по публична администрация в Солун, Центъра по публична администрация в Атина, колеж „Нюмън” в Бирмингам, университета „Ълстър” в Белфаст и др. В периода 1993-2001 г. е секретар на община Габрово. От тогава досега инж. Нанов е областен управител на Габрово.
Цвета Каменова е родена през 1946 г. Магистър по икономика на строителството от ВИНС, гр. Варна. Има аспирантура по икономическа ефективност от обновяване на жилищни територии – БАН, Институт по теория и история на градоустройството и архитектурата. От 1998 г. до 2001 г. е началник на отдел „Инвестиции и концесии” в администрацията на Министерския съвет, а от 2001 г. досега е директор на дирекция „Икономическа и социална политика” в МС. Преди това е била началник на управление в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, научен сътрудник и началник на отдел в Националния център за териториално развитие и жилищна политика, научен сътрудник в Националния център за териториално разположение на производителните сили към Държавния комитет по планиране и т. н.
Със заповед на министър-председателя Сергей Станишев от 8 август т.г. за изпълнителен директор на НАПИ беше назначен Димитър Иванов. /БЛИЦ