Премиерът за президента: Той вчера излъга по bTV. Аз се заклевам във внуците си! ВИДЕО

Не трябваше да се огъвам тогава, когато много уверено вървяхме към еврозоната, но много мощно до края на април ще предадем конспектите си, увери Борисов

"Това бе една от фирмите, които бе одобрена от цяла Европа за шиене на маски. Отваря им се голям пазар - не само в България, а и в учжбина,. Преправяме икономиката, за да може тези, които могат да работят да го правят", това заяви премиерът Бойко Борисов на излизане от шивашкия цех в Хасково, който посети по-рано днес.

БЛИЦ припомня, че там той заговори за сватбата на зам.-министъра на министерство на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

"Обикаляме и преструктурираме, за да може хората да получават заплати и да си хранят семействата.

Отделили сме десетки милиони, с който да помогнем на самотните майки и на хората, които нямат доходи", увери Борисов.

"Имам голяма критика към себе си - не трябваше да се огъвам тогава, когато много уверено вървяхме към еврозоната. Виждате, че сега се отпускат трилиони за възстановяване на държавите, които са в еврозоната.

Много мощно до края на април ще предадем конспектите си.

България е прекрасно финансово и икономически структурирана.

Имаме само едно условие, което трябва да изпълним, и ще го направим. Ще кандидатстваме отново. Не че сме се отказали, но решихме да сме по-бавни, за да имаме време да убедим хората", поясни още премиерът.

От думите му стана ясно, че за момента не е теглен нов външен дълг и за момента не се налага.

"Няма да коментирам този човек! Все едно е един човек да ти удари шамар, а после анонсът на bTV е "двама си бият шамари". Не е честно когато някой, напада, вие да казвате "двама се бият и удрят.

Той вчера излъга. Аз се заклевам във внуците си. Обади ми се и каза, че се върне ветото в двете точки" - отсече Борисов на въпрос за това какво ще каже за вчерашното изказване на президента Румен Радев, който обяви дали има конфликт помежду им.

"Кой говори за морги и трупове? Вие просто правите като тенис на маса – пинг-понг – той каза, после той каза. 

Аз моята работа си я върша!

При нас има около 30 лекарства, които казват, че лекува коронавируса", заяви още Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 10 април 2020 г.