БСП лъже, че водата от Девин ще отиде за Пампорово. Ей това е поредната фалшива новина, която червените внушават, за да плашат хората. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на среща с жителите в Девин.

И как от една фалшива новина успяха да разбунтуват хората. Не стига, че успяхме да направим нещо, което десетилетия преди това не са направили, ми сега и изкарват негативи за нас“, каза той и допълни, че поне 10 пъти се е обаждал на кмета. „Даже зимата имаше палатки, за да може ден по-скоро да имате минерална вода. Така се вдигат доходи, работни места. Те не се вдигат нито с решения на Нинова, нито на Борисов, не се вдигат с референдуми“, каза още той.

По думите му ще има работа, като дойдат туристите, да има кой едно кафе да предложи. „Всяко това нещо са стотинки, стотинки и така се вдигат доходите“, посочи Борисов.

„Нито капчица за това, което сме субсидирали за Девин да се развива, не е отивало на друго място. Никога не е имало такова нещо. Прочетох и не успях да повярвам“, изуми се Борисов.

„Началото на май водопроводът ще е готов и ще влезнеш в къщата, ще си влезнеш в банята и ще има минерална вода, лековита. Искам един от вас да стане и да каже, преди тебе, преди твоето правителство в Девин се направи това и това и какво се направи по моето управление. Какво направи БСП по-добро“, попита още експремиерът.

За 2 години над 6 милиарда разплатихме за 2 години от натрупани борчове. Я си представете ако бяха вложени в региона, отбеляза той.

„Не може при толкова направени неща ние дори да спориме с БСП кой ше управлява. Имаме някъде проблем. Или не може вече да комуникираме с хората, или аз и министри сме се отделили от хората. Затова сега обикалям. Да от една страна много време вече управляваме и свикнаха хората, искат и повече, да надградим“, посочи Борисов.

"Българинът така е устроен 2-3 дена като го помотаят и почва или псува кмета, или мен ме пръжне", каза Борисов по повод тромовата администрация в държавата.

Припомняме, че в програмата на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов днес е среща и с жители на Смолян и Хасково. В 11:00 часа Борисов и водачът на листата на ГЕРБ в Смолян Даниела Дариткова ще представят предизборната програма на партията пред жители на Смолян. Събитието ще се проведе в театър „Николай Хайтов“ в град Смолян, площад „България“ № 1, зала 1. В 15:00 часа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев ще разговарят с жители на Хасково в Драматично-куклен театър "Иван Димов" - Хасково , ул. „Отец Паисий“ № 40.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!