Никой не ми е предлагал подкуп. За мен моментът и случаят е морален. Всичко, което казах вчера в предаването по 7/8, е истината. Може да съм пропуснал нещо, но със сигурност не съм си измислил и не съм внушил някакви неща, които не са се случили. Казусът е морален и той показва какво се е случвало дълги години назад както в кулоарите на парламента, така и извън него.

Това, че въобще проведох тази среща с г-жа Дончева, беше консултирано с ръководството на нашата партия. Те знаеха за това нещо. Това сподели народният представител от ПГ на "Има такъв народ" Радостин Василев пред журналисти в Народното събрание и увери, че няма никакви листчета в себе си.

Слави Трифонов с първи коментар за грандиозния скандал с Татяна Дончева

На въпрос дали Тошко Йорданов е набедил Татяна Дончева, Радостин Василев отговори: "Не я е набедявал, но всеки има право да тълкува тези факти по свой начин".

Василев посочи, че е разтълкувал фактите като момент, в който да пожелае на Татяна Дончева: "Довиждане".

Не е важно на какво ми прилича. На мен ми заприлича на отвратителна среща с един играч от 25 години, който трябваше да бъде помолен вече да напусне моя офис, защото един час и половина го слушах как обижда всички и така си мислеше, че ще спечели доверието ми, заяви още Радостин Василев.

Той заяви, че са обмисляли дали веднага да направят достояние тази сцена, но Татяна Дончева не е спирала повече от месец да обяснява как зад ИТН са Маджо, Орлин Алексиев и ДПС.

Това е маниер на поведение. Трябва да се види този човек, който ги говори тези неща, какъв морал притежава, допълни още депутатът.

Депутатът Радостин Василев заяви, че по време на срещата Татяна Дончева е казала, че Ива Митева няма лидерски качества и не може да я ползва за нищо.