Тома Николов разкри във Фейсбук смисъла на плана на "Продължаваме промяната" да неутрализират щетите от катастрофата с джипа на съпредседателя на партията Кирил Петков, при която един човек загина, а жена му бере душа в болница. Ето какво написа той: 

План за управление на пиар кризата от "оная" катастрофа (автори: Зайо и пепейски умнокрасив колектив):

Ден 1: Стана малък инцидент, Киро е жив, Зайо е жив, ликуйте! Умря един чичак, ама той не гласуваше за нас...

Ден 2: В знак на съпричастност с чичака и щото е петък - ден на майстора, днес няма да правим срещи с балъци, пардон, с избиратели!

Ден 3: Виновен е шофьора на НСО, зад него наднича Бойко Борисов!

Ден 4: Не е виновен шофьора на НСО, да се кара със 120 си е в реда на нещата; виновен е чичакът, дето умря, защото не е могъл да ни види, а дори не бяхме достигнали свръхзвукова скорост!

Ден 5: Не е било катастрофа, било е опит за атентат срещу Киро! Между другото, той още е жив, елате на някоя среща, бе, хора, че ни е срам да запалим лампите в залата!

Ден 6: Чичакът е ходил на млади години в Русия и веднъж е вечерял в същия ресторант, в който Костя Копейкин е празнувал двадесетгодишнината от сватбата си! По поръчка на Путин се е опитал да убие Киро, за да унищожи нашето светло евроатлантическо бъдеще!!

Ден 7: Имаме копие от секретния план да убият Киро, но ще го покажем само на онези, които дойдат на някоя предизборна среща!

Ден 8: План за управление на кризата вече не ни трябва, защото междувременно сме си самопричинили още поне две нови пиар кризи и тази е минала на заден план....