Емил Димитров - Ревизоро днес ще разговаря с главния прокурор Цацаров по темата с нелегалното гориво и крупните кражби на лекарства, както пръв информира БЛИЦ. Тези теми той бе поканен да коментира в ефира на Нова телевизия.

"Днес, когато дойде главния прокурор мисля да му покажа къде са тия колонки, от които се точат горива. Те са в цялата страна и са стотици. За една година бяха засечени към 56 кораба с горива.", коментира той.

"По-добре да си мълчим, защото иначе глобите са огромни, а към момента няма нищо доказуемо. Ние сме благодарни, че ще дойде главния прукурор. Тук в тая държава само той и премиера могат да свършат нещо. Не може стока за 800 000 да изчезне и никой да не забележи. Какъв е механизма във времето, в което са откраднати лекарства, от къде да знаем къде са тия лекарства сега, дали са пласирани в аптеките и какво е състоянието им", възмутен е Димитров.

"Не можеш да установиш в една бензиностанция, че една пломба е скъсана." На въпроса дали отношението му отразява конфликта между него и Марешки, той отговори така: "Единствената заслуга на Марешки е, че рейтинга на парламента падна. Едно време Марешки като вървеше във Варна, те птичките пееха, слънцето грейваше, влиза в морето, затопля водата, чудеса се случват. Сега като дойде в София хората са нещастни и рейтинга падна. Всичко, което се е случвало преди години няма какво да го гледаме. Той сега е зам. председател на парламента."

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ