Илиян Лилов е новият шеф на общинската организация на ГЕРБ в град Димово. Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура в залата на читалище "Паисий Хилендарски" в града, съобщават от ГЕРБ - Видин.

Делегатите на събранието единодушно са гласували за предложените кандидатури на Илиян Лилов, Олга Владимирова, Калин Пеев, Бойчо Бойчев и Георги Георгиев , с които се е попълнил съставът на общинското ръководство на партията.

Те заемат местата на напусналите по лични причини членове на ръководството на общинската организация на ГЕРБ в Димово, уточняват от партията. 

Новият ръководител на Общинската партийна организация - Илиян Лилов, е 49-годишен, има собствен бизнес, семеен, с две деца.

Димовската общинска организация на ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води редовен организационен живот, независимо от ограниченията наложени от пандемията, заявил пред събранието областният координатор на ГЕРБ Владимир Тошев.

Само за последния месец новопостъпилите членове в общинската организация били 11 и това означавало, че водят устойчива политика, насочена към хората.

Лилов пък е благодарил за доверието и е уверил, че ще работи за издигане авторитета на ПП ГЕРБ в общината и областта за утвърждаване доверието в организацията и нейните членове.