Росица Кирова, която е председател на Гражданското обединение „Единни за промяна“, хвърли политическата бомба на деня.
 

БЛИЦ припомня, че преди дни тя се видя с премиера Бойко Борисов, който намекна, че ще я покани за водач на листите на ГЕРБ във Видин.
 
Приета покана
„Гражданска кандидатура съм в листата на ГЕРБ. Ще водя листата на ГЕРБ във Видин! И ще отговарям лично за всеки един, които е в тази листа“, призна Росица Кирова в телевизионно интервю.
 
Все пак жената, която преди време водеше протестите в Северозапада, които настояваха за по-добри пътища, предупреди: „Борисов също поема риск с тази покана. Не съм казвала, че няма да бъда критична с него“.

„Водих разговор с премиера и обясних какви са условията, при които аз бих могла да приема тази номинация. До момента той показа воля и желания, че може това да се случи“, каза Кирова.

Раздялата със Слави и кафето с Бойко
Тя коментира и защо Слави Трифонов я изгони от партията му „Има такъв народ“ след като тя пи кафе с премиера Бойко Борисов.

„Не бях поканена да съм областен координатор в партията на Слави, защото оглавявах протестите във Видин, а защото имах познанство със Слави и исках да направим нещо и да има реална промяна. 

Имах страхотни разговори с него още преди години в лични срещи“.„Аз познавам господин Трифонов. Дали го познавам много добре е спорно.
 
Аз все още не мога да си дам отговор защо толкова бързо реагираха. Не зная!“, каза тя в отговор на това защо Слави толкова бързо я уволни след кафето й в Борисов.
 
„Не съжалявам за кафето с Борисов. Всъщност аз го помолих, за да се уговорим за старта на втория етап на строежа на прохода „Петрохан“, призна Кирова.

Личен живот
На въпрос с какво се занимава тя отговори следното: „Работя. Имам частна фирма и съм мениджър на производствено предприятие във Видин. Така е повече от 15години.

Богат човек съм – имам две прекрасни деца, много приятели, много съмишленици и страхотни съграждани“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!