Димитър Абаджиев е водачът на листата на РЗС за предстоящите избори за представители в Европейския парламент. Той е на 43 г., юрист, завършил е СУ “Св. Климент Охридски”, специализирал „Американско и международно право” в Далас, САЩ.
След него в листата е Атанас Семов. Той е на 39 г. и също е юрист. Ръководител на магистърската програма „Право на ЕС” в СУ “Св. Климент Охридски” и директор на Института по европейско право. Трети е Иван Василев, на 38 г., юрист, магистър по право на СУ “Св. Климент Охридски” и Университета в Оксфорд, специализирал е търговско право в САЩ.
След тях се нареждат Надежда Тодоровска, Антоанета Христова, Цветослава Иванова, Огнян Стателов, Давид Леви, Светлана Димитракиева, Димитър Великов, Живко Темелков, Лора Ангелова, Христо Къдрев,Биляна Лавчева, Николай Александров, Александър Димитров, Добри Божилов.
Избраните с листата на „Ред, законност и справедливост” членове на ЕП ще се присъединят към парламентарната група на Съюза на европейските консерватори и реформисти. /БЛИЦ