Само преди дни полезрението ни се спря на интересен профил в Инстаграм. Става дума за най-новото лице в политическия живот на страната - водачът на листата на партия "Атака" за евроизборите – д-р Георги Димов!

Той е само на 37 години, но вече е доктор, историк, учен, русофил и патриот, човек, който заявява в своята предизборна платформа, че ще отстоява и защитава българския национален интерес в Европарламента.

Добре подготвен е и ще даде максимума от себе си, за да прокара идеи и тези, с които да подобри значително живота на българите. Дотук добре, бихме казали много добре, но извън политическия му образ прави впечатление, че той тренира усилено във фитнес залата, нещо рядко срещано при родните политици.

От снимките му в Инстаграм се вижда, че той е добре сложен, атлетичен и добре поддържан като стил, както би трябвало да бъдат всички политически лица и общественици.

Съдейки по лайковете, които младият кандидат за евродепутат събира в социалните мрежи, можем да си помислим единствено, че  фенките му на родна земя не са никак малко. С тези, които вероятно ще добави и в Брюксел, цифрата ще стане умопомрачителна.