Оттеглянето на Валери Симеонов не е дискутирано. Няма искане и желание да напусне Обединените патриоти. Това каза в предаването "Денят на живо" по Канал 3 секретарят на ОП Юлиан Ангелов.

"В самия си изказ Валери Симеонов остава недоразбран, но това не е злонамерено от негова страна. Той сам прави така че да се защити, не искам да съм негов адвокат. Валери Симеонов има право да защити себе си и да отстоява своята позиция", коментира Юлиан Ангелов.

"Нашето решение бе всеки от Обединените патриоти да гласува по съвест за оставката на Антон Тодоров, както и за тази на Делян Добрев, имаше и за, и против и въздържали се. В държавата има много по-големи проблеми от това дали роднина на някого работи някъде", допълни Юлиан Ангелов.

"БСП си мисли, че ще срине управлението на държавата, ще се яви на избори и ще спечели, намеренията не левицата не са чисти", заяви Ангелов.

"Не е най-голям проблемът дали братовчедката на някого работи някъде, а връзката с бизнес кръговете. Не всички места могат да бъдат заети с конкурси. Трябва да има по-голям вътрешен контрол в партиите, за да не се назначават роднини", каза още Юлиан Ангелов.