"Там където сме, ще става още по-лошо, плюс това тая криза сега, която става с Русия, с доставки на газ, на нефт и така нататък, всичко е едно върху друго и към момента изход от това положение също не се вижда",  заяви по повод скока на цените в „Пресечна точка“ по Нова президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Пазарна икономика не е имало никога, колкото и да звучи така кощунствено, по целия свят не е имало.  Но да оставим този разговор настрана и да говорим за там, където сме. А ние сме на лошо място и върху нас се натрупват едно върху друго неща, за част от които сами сме си виновни.

Млада пенсионерка остана със зинала уста, след като видя разчетите на Асен Василев

Например, когато ние си въобразихме, че може да командваме слънцето и климата, и ние да казваме какво да се случва и това да бъде планетата, от глобалното затопляне 45 години умряхме от студ, но това не ни кара да спираме да си мислим, че ще произвеждаме ток от перки и от не знам си още какво.

Там където сме, ще става още по-лошо, плюс това тая криза сега, която става с Русия, с доставки на газ, на нефт и така нататък, всичко е едно върху друго и към момента изход от това положение също не се вижда, с какво ще заместим всичките тия източници на енергия.

За мен трябва да има диференцирана ставка по ДДС и смятам, че намаляването на ДДС на хляба би сработило като мярка в тази криза и инфлация, заяви още Димитър Манолов.