Магдалена Ташева от "Атака" и Иван Сотиров от СДС се скараха в ефира на БТВ заради похода на "Нощните вълци", които се очаква да пристигнат и в България. Разговорът в студиото започна съвсем спокойно, но Сотиров успя да чуе само две изречения от позицията на Ташева и двамата се сдърпаха.
"Посланието е за мир. Мотоциклетът е символ на свободата. Посланието на "Нощните вълци" е да пазим общото си минало и славянския си свят", коментира депутатът от "Атака".

Едва чул края на изречението, Иван Сотиров от СДС контрира - "Това е една пародия на свободата! Тези палячовци обслужват един диктаторски режим. Сталински режим!".

Ташева обясни, че групата мотоциклетисти не са финансирани от руския президент Владимир Путин, но въпреки това Сотиров настояваше, че това е антуражът на един комплексиран диктатор. В подкрепа на думите си, Сотиров посочи факта, че представителите на "Нощните вълци" непрекъснато се снимат с Путин.

Сотиров заяви, че Ташева действала като комунистически заглушител. Тя пък на остана назад и му отвърна: "Голям страх ви хвана от 12 мотициклетиста, които ще засадят дърво в България!".

"Вижте, госпожице Ташева, вие и ваши поддръжници плачете Путин да бомбардира България. Тази шайка се опитва да реабилитира сталиновия режим", убеден е десният политик. 
 
Според Ташева обаче, мотористите носят послание за мир, което е особено важно заради напрежението в региона през последните години. Депутатът от "Атака" коментира иронично: "Голям страх от влияние ги тресе психодесните".

Сотиров отново не остана назад и контрира "Страх го тресе вашия Путин! Вашият г-н Путин съсипа Русия!", почти се развика Сотиров.

"Не, той става първият и най-голям зърноизносител в света", обясни Ташева. След още няколко разменени реплики между двамата гости се чуха и заканите на Ташева за съд. "Ще ви съдя!", обяви в ефир депутатката. 

"А какво правите в Москва като ходите? Непрекъснато ходите в Москва. Това ли е българския национализъм? От там са дошли най-големите трагедии за България!", продължаваше да набира скорост Иван Сотиров. 
 
Смаяният Антон Хекимян очевидно се забавляваше по време на дискусията. На финала той обяви: "Сърце не ми дава да ви прекъсна. Слушам ви с удоволствие", но все пак ги помоли за финални реплики.
 
Сотиров призова Ташева да организира "една моторизирана бригада с метли и да изчистите България. Вие сте вредни!"
Ташева от своя страна посочи отново, че призивът на "Нощните вълци" е да носят мир.