Слави Трифонов притеснено алармира в социалната мрежа, че военният ни министър и вицепремиер Красимир Каракачанов е показал среден пръст в ефира на "Канал3". Причината за това му действие е бушуващият в обществото скандал около съдиите Лозан Панов, Калин Калпакчиев, БХК и предсрочното освобождаване на убиеца Джок Полфрийман.

"Продължава да ме озадачава поведението на някои съдии, включително Лозан Панов. Не може да ми говориш за правила, за морал и да призоваваш съда по-бързо да приключи случая и да го пуска. Това нормално ли е", запита Каракачанов.

"Хелзинкският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Не го ли виждаме? Виждаме го. Да извадим фактите. Имаше ли становище от заместник-шефа на затвора, че лицето не се е поправило и не заслужава предсрочно освобождаване...", каза Каракачанов.
 

"Един хулиган излезе и показа среден пръст...", заявява вицепремиерът и онагледява възмущението си с неприличния жест.

Слави Трифонов пъргаво реагира в профила си в социалната мрежа на случката, но акцентира единствено върху жеста на Каракачанов:

"Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3.

Да очакваме ли да стане премиер?

Но така или иначе, показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално".