Трябва да се съобразяваш. Бъди възпитан. С тези думи лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов към дясната си ръка Тошко Йорданов във видео, което се появи в профила му във Фейсбук.

„Когато излезеш на парламентарната трибуна, понякога си доста разпасан, изразяваш се просташки, вчера те глоби председателя на НС, който преди това беше част от нашата партия но след това се качи в автомобила на Бойко Борисов и остана там… Искам да бъдеш възпитан“, каза още Трифонов.

„Как така съм се откъснал от вас? Т.е. аз съм направил така, че да имам по-висок рейтинг от вас, самовлюбен съм в себе си, аз съм едно егоцентрично копеле и поради тази причина се вълнувам от себе си, а не от въпросната партия, на която съм лидер, а на вас – майната ви? Така ли се изразяват те?“, попита Трифонов, коментирайки данни от социологическо проучване, според което неговият рейтинг е доста по-висок от този на партията.

„Не съм се откъснал от хора, които са част от моето семейство, от хора, които са гласували за нас. Тези хора не трябва да бъдат разочаровани в рамките на позицията, които трябва да спазваме“, подчерта той.  

„Мога да се хвана на бас, че тези скандали ще бъдат омиротворени и тази сглобка ще продължи да съществува“, каза лидерът на ИТН по повод скандала, който се разрази около поста на външния министър при ротацията.

„Това правителство, заедно с ротацията, трябва да си подаде оставката веднага. Трябва да се ходи на нови избори и да се направи нова конструкция, иначе този срам ще се задълбава и ще се стигне до дъно, от което няма да може да се отблъснем“, посочи в заключение Трифонов.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук