Благодаря на тези 8% българи, които ни подкрепиха и прецениха, че в Европарламента трябва да има представители, които да не се чудят към кое семейство да се присъединят, а просто да отстояват родния интерес. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след изборния ден на специална пресконференция.

Трябва да се борим с нелегалната миграция и двойните стандарти в ЕС. В следващия парламент ще изпратим минимум един, а може би и двама български представители, които ще продължат да водят битката за България. Ще видим кого ще предпочетат избирателите. Най-големият парадокс е, че най-голям брой преференции има за листата на ВМРО. Над 70% от избирателите ни са гласували преференциално, това значи, че листата може да бъде пренаредена. Благодаря на всички които подкрепиха г-н Джамбазки", заяви Каракачанов.

"Дължа благодарност на хората, които гласуваха за нас", поде Джамбазки. След поредно позвъняване на телефона на Андрей Слабаков той получи забележка от колегата си Джамбазки. "Андрей, не можеш ли да си спреш вече телефона", заяви той. 

"Не знам как да го направя", отвърна режисьорът. 



"Христо, изхвърли му телефона през прозореца. Андрей просто се бори с техниката", на шега каза Джамбазки, а Слабаков призна, че вече всичко ще е наред.

"Ние трябва да сме бранител и изразител на националните интереси в ЕП. Предстои ни много работа. Предлагаме още сега пред вас на всички български избранници за ЕП да се съберем и да раздадем задачи", заяви Джамбазки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!