Много въпроси висят със страшна сила пред България - в този момент, и утре, и след това. Освен с политиката на ГЕРБ, трябва да поставим и задача - да поставим началото на управлението на президентската хунта. България в момента е на автопилот и самолетът лети със страшна сила към нов Жан-Виденов апокалипсис.

Това заяви Спас Гърневски в рамките на Националното събрание на ГЕРБ. 

"Начело е онзи, който организира преврата срещу конституционно избраното правителство, водено от Бойко Борисов. Вторият човек поред е министър-председателят Петков, който също погазва Конституцията.

Другият, който продължава атаките срещу законно и плодоносно управление на ГЕРБ е вицепремиерът Василев, на когото всяка втора дума е "бившите крадяха". Ами ако беше така, щеше ли да бъде построена България с модерни пътища и с перспектива.

А те само за 1 г. унищожиха всичко. Този човек си позволи да раздава 5-годишни ефективни присъди за Младежката организация на ГЕРБ.

Какво кажем за Бойко Рашков - видяхте ли комунисти в действие, опитите за арести, за вкарване на хора в арести по време на избори. Не се управлява България с такива хора.

Да не говорим за Нинова - социалната Света Богородица. Слушам я как българското небе нямало нужда от испански самолети, как нямало да да изнасяме олио", каза още от трибуната Спас Гърневски.

Той призова за предсрочни избори наесен.