Това е година на осмицата. Няма да е спокойна. Това е година на трансформацията. Очите са нашата осмица. С едното гледаме навън, с другото навътре. Има опасност от преяждане или от прекалено много страх, депресии, паники, така че трябва да се учим да работим върху себе си. Картата на годината показа, че много ще е важно да имаме крайна цел и с малки стъпки да постигаме резултати.

Това, което ще се случва, ще е много разнообразно, но независещо от нас. Става въпрос за промяна на съзнанието, много сериозни скокове в нашата сетивност. Това коментира астрологът Антоанета Салфидж в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ пристигат нови деца, които трябва да се адаптират. Ние трябва да им помагаме и да сме стабилни и заземени. Според нея всичко, което се случва в нашия свят, е за добро. Годината ще е свързана с материализация и устойчивост. Ще предизвика страх да не си загубим парите и работата. 

"Отдавна върви дълъг процес към глобализация. Светът ще се глобализира. Ще включва и процеси като потушаване на национализма. Не трябва да се притесняваме от това, което ще се случва в държавата. Хората най-много ще се изплашат за своите пари и за своите домове", каза Салфидж.

Тя посочи, че решенията, които предстоят да се вземат, не могат да се решат само от Народното събрание. Според нея нагоре в пирамидата ще има и други приоритети, които не са само национални и добави, че решенията ще са за добро. Астрологът прогнозира, че до 2025 г. тези трансформации, които се случват в момента, няма да имат ясен отговор.

"Към февруари месец 2024 г. ще има нова трансформация, свързана с войните. Войната в Украйна поне медийно ще приключи. Ще се случи нещо ново, което ще избухне. Глобално светът ще е мирен. Втората половина на годината има небесен щит", заяви Салфидж.

По думите ѝ предстоят големи трансформации в банковата система. За Овена и Везните е важна индивидуализацията. Главният въпрос за тях е "Кой съм аз?", рисковете да се изявят, да се покажат, да се осмелят и да се отделят - важни въпроси, свързани с работата и семейството. Могат да се случат много големи трансформации - раздели, срещи, запознанства.

Астрологът съветва Рибите и Девите да се грижат за здравето си. За всички зодии върви тенденцията към преумора. Стрелците и Близнаците да пътуват и да се учат. Любопитството се отваря. Ако си позволят да бъдат любопитни, ще открият нови възможности. За Водолея и Лъва е най-трансформираща годината - 20 години ще е така. Ще се сменят условията около тях. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук