Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира светкавично на интервюто на Татяна Дончева пред Цветанка Ризова по bTV.

Както БЛИЦ писа Дончева посочи, че никой не знае как Слави Трифонов взима решения и кой му ги спуска.
По думите ѝ той има изградена енигма от миналото и това не го прави физически и психически равностоен на Бойко Борисов." Ако тия хора имат два грама разум, сами могат да стигнат до извода, че тая работа не е читава", каза още тя. 

Реакцията на Трифонов в личния му фейсбук профил. Ето какво написа той: 

Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше.

Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни.

Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.