„Ние не може да препятстваме другите политически субекти. Преговорите са водени коректно. Информирани са всички, които трябва. Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по повод водените с нея преговори с Корнелия Нинова на брифинг с Мая Манолова и Арман Бабикян.

Бомбастична мълва за Татяна Дончева и БСП! От левицата проговориха пред БЛИЦ!

„Няма широка лява коалиция. Има тясна коалиция във вида, в който бе на предходните избори. Те не правят никого нито коалиционен партньор, нито участник в изборите. Това, че някой е нарекъл коалиция, не означава, че тя е такава“, каза още Дончева.


„Ние сме участници в коалицията. Поставихме някакви изисквания. Смятам, че сме направили някакви компромиси“, посочи още тя.

Дончева проговори и за отношенията си с Николай Хаджигенов. Както БЛИЦ писа малко след като стана ясно, че се водят разговори между БСП и „Движение 21“, той написа в социалните мрежи „Хитрата сврака с двата крака“.

„Нашите отношения винаги са били проблемни още от началото на формата. В крайна сметка и без да си подсказваме по-добре премери, преди да срежеш. И точно това се случи“, заяви Дончева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!