Започва нов цикъл, който ще продължи 30 години. Сатурн е планетата на абсолютната власт, на държавните институции, на министър-председатели, президенти, с изключение на кралете и царете. Това сочи астрологичната прогноза на Силва Дончева за предстоящата 2018 г.

„Като за цяло България ще е с много силно въздействие. Тя е Козирог, защото е планинска страна. В България са дадени песните, молитвите, всичко, което е за тази епоха. В тази епоха на водолея ние сме всичко, което е изписано на ръката на бога. Сатурн означава дисциплина, ред, върховен господар“, каза още Дончева в ефира на bTV.

По думите ѝ 33- буква от глаголицата - ятовата гласна е символ на козирог и означава победа. Тази буква е много важна и е жалко, че е премахната от азбуката. Има желания да бъде върната. Била е изобразявана със златни конци, върху българските бойни знамена, а няма българско знаме, което да е било пленено.
 

„При Сатурн шега не бива. Един безмилостен жесток и безскрупулен господар.

Може да очакваме следващите години голяма промяна. Вероятно 20-тата година, но не и 2018. Сега е процесът. През 19-та година ще направи един сатурнов цикъл от промените в България и началото на Прехода“, уточни още астроложката.
 

През 2018-та трябва да очакваме стабилност. В края ще има по-големи промени на политическия небосклон, но сътресения не се очакват. Бойко Борисов - неговият Сатурн е в четвърти градус, тоест той е на трон. Той трябва да помисли за стабилност и ред или тирания“, заяви тя.

„На Коледа приключва Ретроградният Меркурий приключва. Но да не се концентрираме върху него. Той е малка, дребна планета“, каза още тя.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.