"Възможно е да е пратена писмена покана, но не съм запознат. Подходиха по безумен начин. Натискат депутати от ИТН. Вече няма с кой да се виждаме, няма как да се видим с 'Продължаваме промяната". Те направиха това да се случи. А натискът на Асен Василев и Кирил Петков на наши депутати и техни семейства са недостойни", заяви Тошко Йорданов в сутрешния блок на БНТ1.  

"Ние напуснахме коалицията, защото ПП нарушиха коалиционното споразумение. Как си представяте, че ще гласуваме за тях, след като сме ги напуснали. 

Изчегъртването на ГЕРБ не се случи и за това вина имаме и ние. Всички агенции са под тяхно влияние. ПП обявиха нас за враг и те започнаха да говорят против нас. Кирил Петков не се разграничава по манталитет от Бойко Борисов. Не виждам ползва да сменим един Бойко Борисов с друг. 

Всеки допуска грешки, вероятно и аз имам. Може би трябваше да бия по-рано тъпана, защото в тази коалиция нещата куцат още от януари. Личеше си, че нещата не вървят. 

Ние сме единствената партия, която от субсидия 8 лева взима само един и другите ги връщаме обратно в бюджета. Може да сметнете колко милиона сме спестили", развика се Тошко Йорданов на водещата на сутрешния блок, като я обвини, че не е достатъчно подготвена за интервю с него.