Поредна критика към Кирил Петков и Асен Василев отправи Тошко Йорданов през Туитър. "ДПС си правиха "обръчи от фирми". Кирил и Асен направо назначават шефовете на фирми за депутати. Съюз на почтените? Не мислА", пише tribune.bg

Вероятно в поста си визира информацията от страна на Петков, че в листите на „ПП“ ще присъстват "успели" хора  извън политиката.

Припомняме, че в медийното пространство преди дни се появи информация, че шефът на "Еконт", който и част от листите на партията е предоставил ЕГН-та и кредитните карти на стотици хиляди българи на Кирил Петков.

"Водачите на листите ги познаваме лично. Това, което сме видели, в общите ни истории, те са се доказали по някакъв начин, че са почтени. Ето например с г-н Събев, собственикът на ЕКОНТ, този човек още като бях министър дойде да ми помогне с идеи, с данни, които само той притежава от неговия си бизнес, за да напреднем в България“, заяви в свое интервю Кирил Петков.

Заместник-председателят на ПП "Има такъв народ" Тошко Йорданов преди време разкри за казуса с двойното  гражданство на бившия служебен икономически министър.

"Има неща при Кирил Петков, които не са много окей. Например канадското му гражданство и подписаната декларация с невярно съдържание, че няма двойно гражданство, коментира преди време Йорданов в свое интервю.