"Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се овладеят службите и как това е синхронизирано с чужди посолства и "законно, незаконно" да се уволнят всички в администрацията и контролните органи.

Как ДПС няма да бъдат атакувани, защото Христо Иванов им казал, че им трябват. Кой е малкото ДПС в този случай - "Демократична България" (ДБ). А кой малкото ГЕРБ - "Продължаваме промяната" (ПП)", това каза Тошко Йорданов от "Има такъв народ" (ИТН) по повод скандалния запис, изнесен от отцепилия се от ПП Радостин Василев.

"И без това "Промяната" е с кадри от ГЕРБ. Или ще си ги приберат, но правилно са се освободили от тях, защото са некадърни", допълни Йорданов в сутрешния блок на bTV.

Депутатът на Слави Трифонов обърна внимание, че от 4 часа запис няма коментари за това как да се справим с инфлацията, бюджета и растящите цени.

Коментирайки снимката, на която парламентарната група на ИТН яде пуканки на фона на пресконференцията на Радостин Василев, Тошко Йорданов заяви, че има удовлетвореност, защото "истината победи".

"Тогава беше денят, в който времето разкри истината. Ние сме нормални хора и това е намигване в цялата ситуация", каза още той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук