Бойко Борисов препоръча на министър-председателя на служебното правителство да смени външния министър, Стефан Димитров, заради лоша комуникация с партньорите си.

Среднощната бомба за взетата глава на министър взриви Нинова

Това написа в профила си в социалната мрежа лидерът на ИТН Слави Трифонов след полунощ. Думите му са след новината за смяна на министър в кабинета "Главчев" и изявленията от понеделник на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и изявените фигури на ПП-ДБ. 

Шаш: Борисов с политическа бомба за знакова фигура на ГЕРБ

Ето какво още казва Трифонов:

"Какво означава това, нямам никаква представа, но един час по-късно външният министър беше вече сменен. Кой управлява служебното правителство? Министър-председателят, Главчев, или Бойко Борисов?

Отговорът, всъщност, беше ясен още когато стана ясен съставът на правителството.

Извънредно решение по тъмна доба на Главчев, взе главата на министър!

Управлява го Бойко Борисов, няма абсолютно никакъв срам да го демонстрира, а истинските виновници за това са Христо Иванов и "Демократична България" и Кирил Петков и "Продължаваме промяната", защото с техните тъпи идеи беше променена Конституцията и така дадоха властта в ръцете на Бойко Борисов.

А тия, последните, са по-безсрамни и от Бойко Борисов, защото най-нагло се правят, че нямат нищо общо. Но, аз помня! Всъщност, всички помнят!"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук