Днес избираме кой ще ни бъде президент през следващите 5 години. След оспорвана и драматична битка на първия тур миналата неделя, до финалната права - балотажа, достигнаха кандидатът на ГЕРБ - Цецка Цачева и този подкрепен от БСП - ген. Румен Радев. Те също ще упражнят правото си на вот през днешния ден. Ето къде ще го сторят.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева ще упражни вота си в Плевен. Цачева ще гласува в 10:00 часа в основно училище „Йордан Йовков“ в град Плевен, СИК №124.Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент на Република България вицеадмирал Пламен Манушев ще упражни вота си днес във Варна. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Манушев ще гласува в 09.30 часа в Избирателна секция 248 в Средно училище „Гео Милев” (кв. „Младост”, бул. „Република” №124А).

Кандидатите за президент ген. Румен Радев и вицепрезидент Илияна Йотова, издигнати от ИК и подкрепени от БСП, както и председателят на БСП Корнелия Нинова, ще упражнят правото си на глас, съобщиха от пресцентъра на НС на БСП. 

Ген. Румен Радев ще гласува в 11:00 часа в Професионална гимназия по транспорт ”Макгахан” ( гр. София, район „Слатина”, ул. Кадемлия № 15).

Илияна Йотова ще упражни правото си на глас в 11:00 часа в Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия” (гр. София, район “Изгрев”, ул. “Атанас Далчев” №8).

Корнелия Нинова ще даде своя вот в 10:00 часа в 25 ОУ „Петър Берон“ (гр. София, ж.к. „Лагера“, ул."Балканджи Йово"22).

Цялата експресна информация от втория решителен тур на президентските избори на 13 ноември феновете на най-четения български новинарски сайт ще получават на обновения по най-новите тенденции на информационния дизайн БЛИЦ.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ЕКСПРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ