Как не чух веднъж, че са ме разследвали и че съм накърнила достойнството на България? Няма какво да се каже и виждам безсилието зад нападките за външния ми вид. Аз съм една обикновена жена и майка, като всички други, каза Цецка Цачева по повод коментарите за визията си в студиото на bTV.
Трябва да бъде даван отчет. Главният прокурор не е недосегаем и трябва да дава отчет, добави тя. Трябва да има разследване за Белене, Яневагейт и КТБ, каза категорично Цачева. 

Вие получихте 7 222 гласа от Турция, а Орешарски  6942. На какво се дължи това, попита Хекимян.

Да, аз отстоявам мястото на България в Европа сред демократичните ценности. Трябва да бъдем внимателни и да продължим да работим. Мислите ли, че един лидер е в състояние да контролира гласовете на гражданите? отвърна тя по повод подкрепата от Местан.

ГЕРБ е единствената партия след ДПС, която направи пробив в района на Кърджали, без ДПС да ни подкрепя, подчерта още тя. 

Между двата тура се отзовах на протегнатата ръка на колегите от Реформаторския блок, защото сме от едно демократично семейство, допълни още Цецка Цачева. 

Връщат ли се мрачни времена? Говорех със самоирония за себе си - за едно момиче на 22. Харесва ми тази мисъл. Корнелия Нинова е лишена от всякакво чувство за хумор и реалност. Хора, които са тръгнали към властта, но с кого ще управляват? Видяхте ли рейтинга на партията си? С Орешарски ли ще управлявате? Така се обърна кандидатът на ГЕРБ към Корнелия Нинова относно нападките й, че г-жа Цачева не е обединител, а разединител.
 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!