Цирк: Костадинов взриви НС с разкритие за Божанков и Слави Трифонов БЛИЦ Live

Лидерът на "Възраждане" разказа как депутатът слагал наколенки на шоумена

Явор Божанков се оказа трън в очите на Костадин Костадинов, който го направи на нищо от трибуната на парламента. Ето какви разкрития направи лидерът на „Възраждане“.

„Да се изваждат клипове от преди 4 години е много интересен похват от ПП-ДБ. Като си говорим за кой бил студент и къде бил известен.

Божанков като беше студент, правеше наколенки на Слави Трифонов. Докато Слави беше в Търновския университет на една среща, Божанков излезе и му се обясни в любов.

После мина през други политически формации ДСБ, БСП, а сега е по средата на ПП-ДБ. Там има неопределена политическа принадлежност, както има неопределена за някои от тях.

Какво да коментирам хора, които никой не е запомнил, освен собствените им родители", завърши той.

Направи силно впечатление, че докато разказваше историята си, членът на ИТН - Станислав Балабанов буквално се заливаше от смях на стола си в залата. Божанков обаче не присъстваше по време на речта, за да се защити. 

Припомняме, че както БЛИЦ писа това е пореден скандал между Божанков и "Възраждане". Преди седмица двамата се сджафкаха заради сигнали и деца. От "Възраждане" нарекоха Божанков "помияр", тъй като преди време той бе подал сигнал, че Цончо Ганев е прехвърлил апартамента на сина си, за самият син на Костадинов, бе посочил, че агитира в училище за референдума за запазване на лева.

ОЧАВКАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!