Кампанията, която прави ГЕРБ е точно лице в лице и го показваме дори днес в Благоевград. Това каза в Благоевград председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от Фокус.
„Днес, когато сме толкова много ще може да дадем подкрепата си за бъдещия президент Цецка Цачева и за вицеадмирал Пламен Манушев. Днес се нуждаем от единение, затова чрез изборите ще може да дадем гаранция за стабилността”, посочи Цветанов. Той благодари на символичния домакин на събитието д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград като каза, че областният център се е очертал като първенец по Националната програма за енергийна ефективност и истински образователен център.

„Сърдечно благодаря за това, което направихме и през 2015 година на местните избори, защото избрахме достойните кметове. Общините от областта става по приятно място за живеене. С успехите си, които постигна Камбитов той успя да се възползва успешно от програмата за саниране”, коментира Цветан Цветанов. „Искам да Ви поздравя с днешния празник на будителите. Благодаря за това, че на всички блокове има ликовете на български герои, което е символ на патриотизма и родолюбието”, добави той.

По думите му са били посетени няколко общини, започвайки от Симитли, където хората са видели успехите от добрата съвместна работа с изпълнителната власт. „След това посетихме Банско, където се срещнахме с бизнеса и хората. Благодаря на кмета на Банско за добрата работа. Благодаря и на Красимир , кмет на Разлог, който е доброто попадение, което показа как една община може да се развива. Посетихме Якоруда, където е трудно, но ние трябва да протягаме ръка. В Белица показахме, че ГЕРБ е добрата алтернатива. Утре ще посетим Петрич, Сандански където имаме кметове и съм убеден, че кметовете ни там са успешни. Ще посетим Струмяни,ще посетим Кресна”, заяви Цветанов.

Той добави, че от създаването на ПП ГЕРБ там работят само професионалисти, имащи за цел да развият държавата. На събитието в Благоевград присъстваха кметовете на Общините Петрич, Банско, Сандански, Разлог, Благоевград- Димитър Бръчков, Георги Икономов, Кирил Котев, Красимир Герчев и д-р Атанас Камбитов, както и народните представители от региона, евродепутатите Мария Габриел, Андрей Новаков и Андрей Ковачев, областния управител Бисер Михайлов и симпатизанти на партията.