Завидни умения по плуване демонстрира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той направи 17 дължини в обновения басейн в Смолян.
"Радостен съм, че след 20 години басейнът вече го има. Ремонтът струва 2 млн. лв., които бяха отпуснати целево от правителството на Бойко Борисов. Сградата и самото съоръжение са основно ремонтирани", написа зам.-председателят на ГЕРБ на профила си във Фейсбук.
 


"Подменени са таванът, подовите настилки, всички инсталации. Изцяло е реконструирана и СПА зоната. Оформени са плажна зона и зимна градина. Изградена е и фитнес зала. Съоръжението е съобразено с европейските стандарти и изисквания на Международната федерация по плувни спортове. В града има направена и нова многофункционална спортна площадка", отбеляза още Цветанов. 



Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ похвали кмета Николай Мелемов, че подкрепя младите хора и прави всичко възможно за тяхното активно развитие, защото спортът възпитава.
 
"Всичко това се случва, когато управлява ПП ГЕРБ. За да продължим да работим в интерес на хората, подкрепете президентската ни двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев на 6 ноември с номер 17 в бюлетината", призова Цветанов.