БСП не са мръднали и крачка напред. Нека се чува какво се прави от Столична община. В момента имаме опозиция, която иска да руши. Имаме пред себе си хора, които искат да съсипят държавата. Хора, които забравиха как изглеждаше София през 2000 година. Това заяви пред над 500 представители на ГЕРБ-София от всички 24 райони на столицата Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията. Това се случи по време на представянето на ръководствата на районните структури на ГЕРБ-София, което се проведе тази вечер в НДК.

"Правим страшно много за Общината, но е хубаво да се вижда и в другите райони", каза още той. 

"Социалистите знаят какво ще се прави - правят протест.  Никой днес не очакваше да се случи това в парламента. От БСП явно искат да представят управлението слабо", допълни Цветанов. 

"Призовавам всички да станем посланици на това, което може да противодейства на популизма - това, което БСП правят всеки ден.  Наш основен политически опонент си остава БСП. Не може тези, които съсипаха детските градини, да питат защо сега няма такива. Продадоха детските градини по кварталите. Сега една нова градина трябва да се изгради от нулата и струва скъпо на гражданите", разкри Цветанов.

"БСП не говорят за миналото си, а ние трябва да продължим по същия път, но не трябва да смятаме, че има нещо, от което да се срамуваме", коментира Цветанов. 

"Социалистите не признават какво Бойко Борисов прави по темата за мигрантите, какво той направи преди време за боклука в София", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ. 

"Кметът Йорданка Фандъкова и Общината системно се опитват да решат проблемите на хората и да чуят мнението на хората. Всичко, което се прави от нас е, за да може държавата да върви напред", допълни той. 

Не бих искал да говоря за президентската институция, защото имам прекалено голямо уважение към нея. Въпреки това Румен Радев показа, че е президент на БСП, а не обединител на страната", завърши Цветан Цветанов.