Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров участва в предизборен дебат по БНТ заедно с Борислав Инчев, кандидат-депутат от „Синя България“. От своето право на участие не се възползваха ГЕРБ-СДС и Алианс за права и свободи (АПС).

„Искам да кажа две думи за отсъстващите – ГЕРБ и АПС. Ако бяха тук Бойко Борисов и Меди Доганов – защо казвам Меди Доганов, защото навремето съм се подписвал да бъде освободен от затвора, исках да чуя поне едно „благодаря“ след 34 години“, заяви Волен Сидеров.

Още благодарности

„А пък Бойко Борисов също бих го питал някои неща. Има за какво да ми благодари“, каза още той.

„И аз бих могъл да му благодаря за това, че управлява толкова години и все пак България не се разпадна през това време въпреки сътресенията. И така. Ще го караме и без тях“, добави той.

Залогът за изборите

„Залогът в момента варира между 150 и 500 лв. на глас. Така чувам. Т.е. гласовете са купени. Участваме заради принципа, заради повика към свобода“, коментира Сидеров.

Излагайки вижданията си за управлението на страната Сидеров доста често прави сравнения с положението на българите в Османската империя. "Между другото, тогава е имало Шенген - от Виена до Мароко Шенген пълен. Търгуваш, купуваш, продаваш", отбеляза той.

Волен Сидеров: Безплатно, ама като знам колко пари давам...

"Имате чувство за хумор, г-н Сидеров, рано сутринта", забеляза водещата Христина Христова. 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!