"В момента България е в много сериозна криза. Би трябвало партиите да не клатят лодката и да бъдат разумни към властта. Трябва да пазим страната чрез властта. Когато си в криза, не можеш да търсиш кусури на командира. Не мога да търся кусури на Бойко Борисов. Трябва да му помогнем да намери точния подход, без значение дали става въпрос за мигрантска или икономическа криза, заяви пред bTV Волен Сидеров.
Лидерът на Атака каза, че отношенията му с Валери Симеонов са били нелогични през годините на вражда. "Думите тежат, но превъзмогнахме обидата", коментира той. 

На въпросът дали Русия ще купи България, той заяви: "Отношенията ни с Русия са изкуствено влошени. Правилните хора ще внесат баланс в отношенията ни с нея". Той призова европейските лидери да тропнат с крак пред САЩ и да йм кажат да спрат да рушат държави и да създават терористи. 

За мигрантите: "Много е важно да сме точни с фактологията. Нелегалните мигранти не са бежанци. Те са мигранти. Трябва или да бъдат съдени, или да бъдат екстрадирани на момента. Държавата не изпълнява закона."