Извинявам се на всички, които гледаха това нещо. Не го заслужаваха. Това каза зам.-председателят на СДС Костадин Марков по повод драматичното заседание на Националния съвет на СДС в "Красно село", което прерасна в ръкопашни схватки. Бяха докарани платени агитки, които прекъсваха заседанието
По едно време сценарият хвръкна във въздуха и г-н Кабаиванов (б.р. - бивш лидер на "сините" и настоящ член на ръководството на СДС Емил Кабаиванов) скочи като шаферка за букет, за да го хване, заяви Марков. Имаме задача да върнем политическия дебат в СДС, защото той беше заличен по изключително селски начин. Трябва да проведем вътрешнопартийни избори за председател. Който ги спечели, след него трябва да върви партията. По демократичен начин трябва да решим накъде да върви партията оттук нататък, подчерта Марков.

По думите му лидерът СДС Божидар Лукарски не трябва да подава оставка. Общо взето, историята е "стани да седна", заяви Марков. Имахме нагласа, че ще водим дебат за бъдещето на СДС и в един момент станахме свидетели на изключително пошла постановка, гротеска, водевил. Хора, които не познавам, зададоха изключително лош тон, добави председателят на СДС-София Антон Койчев.