Единственият ми шеф е моята съвест. Единственият ми партиен лидер е в София и се казва Бойко Борисов. Така Здравко Димитров, кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив, отговори на въпрос по време на дебат по bTV, ще направи ли ревизия в общината, след като неин шеф е бил партийният му лидер.

В същото време Димитров напомни как Славчо Атанасов е бил избран за кмет на Пловдив с подкрепата на ГЕРБ, но после е предал избирателите и е пуснал БСП във властта през задната врата. 
 
"Всеки един от нас, ако стане кмет, би трябвало да направи ревизия на предишното управление. Ако има нарушения, бих ги оповестил, за да бъда честен към гражданите на Пловдив. В противен случай ще стана съучастник на  евентуална нередност. Законът е над всичко", посочи Димитров.


 
По думите му по време на мандата на Иван Тотев в Пловдив са се случили много хубави неща. Като успешни примери той посочи ремонта на площад "Централен", Малката базилика, Голямата базилика, Художествената галерия. 

"Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Ще заложа на открито управление близо хората. Близо до хората означава да си близо до проблемите им и да ги решаваш. В това е смисълът на слогана "Работа, работа, работа".

Приоритет за мен са решения за подобряване на трафика, паркирането, създаването на нови зелени площи, места за отдих и детски площадки. Всичко това е свързано с високия стандарт на пловдивчани. До края на мандата трябва да достигнем София по доходи", заяви Димитров.

Той увери, че още с встъпването си в длъжност във всеки район на града ще започне изграждането на 2 детски градини. 
 
"Ще управлявам с диалог към гражданите, честно, открито. Имам добър екип, който е готов да реши всеки един проблем, възникнал в град Пловдив. На Пловдив е нужна работа, работа, работа. Ще го направя, защото Пловдив ми е в сърцето", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на града.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ