"Жан Виденов не открадна една стотинка - единствен! Беше похарчен от комунистите ... сега Станишев ще бъде похарчен по същия начин". Това заявява Жорж Ганчев в предаването "Горещо". В първата събота на ноември телевизионният таблоид е на гости на Ганчев в дома му във Владая.
Малко след рождения си ден Жорж Ганчев говори за завръщането си на политическата сцена и коментира какво се случва в България. Доайенът в политиката споделя, че причината да се завърне е желанието му да даде насока и да бъде съветник на младите.
С присъщия си колоритен изказ той коментира политици и политическия живот в България и народопсихологията на българина. Според Жорж Ганчев Сергей Станишев е абсолютно чист и ще бъде похарчен по същия начин от партията си, по който е бил похарчен и Жан Виденов. „Аз и генерал Бонев свалихме Петър Стоянов, който настояваше да се върне латиницата в България!”, признава Жорж Ганчев и разкрива защо Иван Костов не може да си харчи свободно парите.
Жорж Ганчев потвърждава съществуването на т.нар. секретен списък 103 на Нора Ананиева, в който са записани на кого и за какъв бизнес са давани пари. Според него новата мода е големите бизнесмени да си купуват не само политици, но и цели политически партии.

Освен колоритните коментари на Жорж Ганчев, зрителите ще чуят и странната история на поп фолк певицата Валя. Малко след като роди от приятеля си и се разведе със съпруга си, Валя разкрива, че докато е била бременна в петия месец, бившият й вече съпруг й пожелал да загуби детето. Валя ражда дъщеричката си още докато е омъжена и така за баща на детето й е записан съпругът й, а не приятелят й. „Ужасно е детето да не носи имената на баща си!” – признава поп фолк дивата и разкрива, че основна причина за разтрогването на брака й е липсата на амбиция от страна на съпруга й да се заеме с нещо различно от това да й бъде озвучител и пиенето му. Валя разкрива, че и след развода си с него той продължава да я тормози психически и дори я заплашва. /БЛИЦ