"Ей, така става, когато началничката на премиера не знае къде точно в Google да търси потребната ѝ информация. Не, не е станала за смях. Отдавна вече не е смешно", пише във Фейсбук Соня Колтуклиева, по повод разнопосочните сигнали, които управляващите дават за намеса на криминални елементи в протестите.

Споделяме публикацията на Колтуклиева, както и на други общественици и журналисти по темата:

"Лена Бориславова: Криминални лица ще участват в протестите на полицаите и пожарникарите. Любомир Талев: И това идва от говорителката на правителството, дошло на власт след протести, за които Васил Божков си призна, че са организирани от него. Наглостта на някои хора е безгранична.

Лена Бориславова хвърли бомба: Готвят се провокации тази събота! БЛИЦ TV

Бойко Рашков опроверга Бориславова: Станала е грешка, не очакваме провокатори на полицейския протест. Ей, така става, когато началничката на премиера не знае къде точно в Google да търси потребната й информация. Не, не е станала за смях. Отдавна вече не е смешно" , пише Колтуклиева.

Любомир Огнянов

Коги в гугъла не уточняват на кой протест какви криминалци ще участвУват стават и ошибки…

Калина Андролова

Клетата Лена, по-известна като Гуглена, объркала протестите. Оказва се, че криминалитетът щял да се включи на протеста на Възраждане, а не на полицейския. И сега премиерът ще трябва да се извинява на полицаите. Лена „Поразяващата уста“ е тя!

Цвета Кирилова

Като че има някаква надпревара между Кико, Лена и Коко кой да изръси повече небивалици и идиотизми в ефир. Вероятно с милиардите от бюджета си заплащаме мега скъпа стендъп комедия. Благодарим ти, Радев!

Георги Харизанов

Клишираната глупотевина с “платените протести” започва да застрашава първото място в класацията, заемано от коледната песничка на Марая Кери.
Чутовна досада.

Обрат: Рашков замаза гафа на Лена Бориславова, ще има провокации на протеста, но... БЛИЦ TV

Полина Паунова

Значи, първо правителството съобщава, че подозира (!!!) участие на престъпници в полицейския протест.  Малко по-късно вика: аааааа, объркахме се, бе! Не на протеста в събота ще има провокации, а на тоя в сряда.

Ма ние сме свикнали, няма проблем - така проверявахме през половин час как се променят заповедите на здравното министерство в началото на пандемията.

А па и дали събота или сряда... както са казали класиците: понеделник започва в събота.