Трима криминално проявени и осъждани мъже нападнаха и ограбиха чужденец в Бургас. Инцидентът е станал около 20 часа в района на училище „Княз Борис I”.

Триото са отмъкнали от 43-годишния беларуски гражданин телефона и парите му. Жертвата е носела в себе си 200 евро и 100 долара.

Екшънът е бил в петък вечерта. Броени дни след това престъпниците са задържани.

По информация на Флагман.бг, това са Иван Кишкилов, Михаил Пейчев и Светослав Манолов, те са на възраст от 30 до 36 години. И тримата са лежали зад решетките за редица престъпления. Те са издирени и арестувани от служителите на Първо РУ в Бургас. Направили са пълни самопризнания и са разказали подробно пред униформените какво се е случило във въпросната вечер.

Притеснителен е обаче фактът, че градът вече не е особено спокоен и не се знае в кой момент човек може да бъда нападнат, пребит, ограбен... В петък вечер, около 20 часа е времето, когато по улиците има може би най-много пешеходци.

Още повече, че нападението е станало на метри от училище, автобусна спирка и главен осветен булевард и никой не е успял да помогне на човек.  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук