Джигит се хвали с грубото си и опасно нарушение на правилата за движение.

Шофьорът на скъп модел "Мерцедес" афишира в социалните мрежи, че шпори по магистрала „Тракия“, докато изпреварва коли, прескачайки от лента в лента.

Нарушителят кара с 160 км/ч., в което начинание останалите явно му пречат. За да ги избегне, той се движи по аутобана така, сякаш са конуси по личната му писта, пише trafficnews.bg.

Най-скандалното в случая е, че собственикът на мерцедеса не крие постъпката си. Напротив - той се „гъзарее“ в Тик-Ток, озвучавайки всичко това с кючеци. За капак клипът е сниман от самия него. Това навежда на мисълта, че нарушителят управлява колата с една ръка, докато с другата запечатва подвизите си.

Това далеч не е първият егоистичен любител на адреналин, който не знае къде може да канализира поривите си за екстремни преживявания. Дано не е поредният, заради когото черната статистика по пътя се множи. за голямо съжаление от невинни жертви. 

А докато подобна наглост се афишира в интернет, при наличието на масирани проверки, се питаме може ли въобще нещо да се противопостави на модела "Семерджиев"? 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук