Барманка от кафене в центъра на Благоевград буквално разплака фамилията на 29-годишно момче от благоевградския квартал "Струмско", след като го омота в мрежите си. Симеон В. останал като гръмнат, след като преди дни разбрал, че любимата му е напуснала квартирата си и е избягала с парите, дадени от родителите му за организация на бъдещата им сватба.
Любовта между двамата млади продължила няколко месеца. Опасната чаровница зад бара успяла да омагьоса и подлуди от любов Симеон, който давал всичко за нея, коментират приятелите му. Представил девойката на родителите си, заявил сериозните си намерения, а те от своя страна, започнали да обсипват годеницата с всевъзможни подаръци, пише struma.com. 

Щастието във фамилията било огромно, когато любимата на Симо, заявила, че е бременна. Започнала трескава подготовка за сватба. Хилядарки били дадени на момичето, да плаща за организацията на сватбеното тържество, за рокля, за ресторант и украса, за подготвяно моминско парти и т. н. Родата била известена за предстоящото сватбено тържество до преди дни. Когато бъдещата младоженка признала, че не е бременна, вдигнала си чуковете и изчезнала с "даровете".

Случката е най-коментираната тема сред близките и приятелите на момчето, което изпаднало в шок от случилото се. Историята, доказва за пореден път, че мъжете наистина си падат по кучки, така както е казала в книгата си американката Шери Аргов. Тя казва ясно и категорично истината: мъжете искат от вас да бъдете добро момиче, но желаят да имат до себе си... КУЧКА. Мястото на добрите момичета е в Рая, а на кучките в сърцата на мъжете! За съжаление!