Онанист напада жени в Морската градина на Варна, съобщава chernomore.bg, позовавайки се на потърпевши. Грозният инцидент се е случил на 2 август до амфитеатралната градинка в историческата част на Приморския парк. 

Мъж на средна възраст, в неадекватно състояние, със събути гащи и член в ръка, е опитал да нападне две момичета в парка, които са успели да го заснемат.

Момичетата са 18-годишни, като едното от тях е бесарабска българка, а другото бежанка от войната в Украйна. Инцидентът се е случил около 16 часа във вторник.

Жертвите са убедени, че извратенякът ги е следил, преди да ги нападне, докато са седели на пейка в парка. Техни връстнички споделят, че това не е първият подобен инцидент.

Двете момичета са се отървали само с уплах и са решили да потърсят съдействие от медиите, за да предотвратят евентуална гнусна случка или бъдеща трагедия с някоя друга жена или дете в парка.

Според тях полицията в града или бездейства, или е безсилна да спре подобни криминални субекти.

Морската градина е любимо място за онанисти и всякакви ексхибиционисти от десетилетия. Сигурно няма момиче в града, което да не е ставало свидетел или да не е чувало за подобна неприятна случка в парка. Онанистите във Варна даже си имат и име - чекибойци!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук