33-годишната Марина Б. от Свети Влас е заловена да шофира БМВ 118 Д  дрогирана посред бял ден в Слънчев бряг, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свой източник.

Дамата е известна с това, че е актуалната половинка един от наследниците на най-богатата фамилия в курорта. Тя возела със себе си и двете си деца, твърди техен близък, който след задържането на майката се наложило да прибере момиченцето и момченцето, съответно на 9 и на 7 години от Районното управление в Слънчев бряг.

По неговите думи – това е вторият случай, при който красавицата е хващана дрогирана зад волана.

Проверката на пътя е извършена около 15,50 часа във вторник, 30. 11., когато Марина е спряна от полицията в кв. "Русалка" в Слънчев бряг, а дрегерът за дрога отчел употреба на кокаин. Тя е задържана за 24 часа, дала е кръвна проба за химичен анализ.

По случая е образувано бързо производство.  

Красавицата е бивша плеймейтка, родом от Карнобат. Придоби популярност сред богати обожатели още преди десетина години с разголени фотосесии за еротични издания като "Плейбой" и "Максим".

В нощта, преди да бъде свалена от БМВ-то й и откарана в ареста, Марина е била звездата на сцената на най-оборотната чалготека в Бургас, откъдето са публикувани в нейния профил и горещи актови сцени със саксофон и свивки от едри банкноти.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ