Наркоготвачът Димитър Капитанов-Капито отново се е върнал зад решетките. Бургазлията е арестуван преди броени дни от служители на Първо РУ в апартамент в бургаския ж.к. „Славейков“, пише Флагман.бг.

Ченгетата получили оперативна информация за местонахождението на Капито и действали светкавично. Той е издирван вече близо 2 месеца, тъй като трябва да бъде пратен в затвора, за да излежи 4-годишна присъда за разбита нарколаборатория в собствения му дом.

Полицаите заварили Капитанов в апартамента заедно с две жени – гаджето му Нана и нейна приятелка на име Мила, разкриха нашите източници. След претърсване пък униформените открили още от любимата синтетична дрога на наркоготвача.

Припомняме, че до момента Капито е осъждан 10 пъти заради наркотици. Парадоксалното е, че бургазлията е спипан пак с дрога още на следващия ден, след като сключва споразумение за последния случай. Тогава обаче гаджето отървава Капито от решетките, заявявайки че наркотиците са нейни.

След последната издънка Капитанов най-вероятно няма да излезе скоро а свобода. Бургазлията е отявлен рецидивист и трудно ще се спаси с кумулиране на наказанията. Юристи разкриха пред Флагман.бг, че последната му присъда по всяка вероятност ще бъде увеличена от 4 на 6-7 години.